Äijäjooga (miesten jooga)

Kevätkesän äijäjoogaspesiaali verkossa 7.5 - 11.6.2024, tiistaisin klo 17.30 -19.00.  Löydä lihasvoiman oheen sisäinen voima. Kun kaipaat piristystä, hetken leppoistamista tai kropan vetristystä, löydät ne äijäjoogastani. Aina kehoa ja mieltä huoltava, miellyttävä ja rentouttava harjoitus. Toteutus Zoomilla. 

  • Äijäjooga sopii erityisen hyvin keholtaan jäykille. 
  • Online-versio on helppo tapa tutustua lajiin.
  • Originaali äijäjooga on jo 20 vuotta vanha laji ja sen ohjaajat ovat käyneet läpi yli 5 vuoden pituisen joogaopettajakoulutuksen.
  • Lisätietoa äijäjoogasta.

Online-version kertamaksu 12€/kerta. Ilmoittautuessasi saat maksuohjeet ja linkin jolla osallistut etätunnille. Joogatunnista on tarjolla tallenne muutaman päivän ajan, jos et pääse tunnille mukaan.  Maksutapoina käyvät myös Epassi ja Smartum. Tili: Bomix, FI06 7997 7999 4984 59. Ilmoittaudu viimeistään 60 min. ennen aloitusta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: aki@akinasana.fi tai lomakkeella.

Jos haluat tilata perinteisen saliäijäjoogan miesporukalle, ota yhteyttä.  


Tilattavat tunnit (paikka sovitaan yhdessä)

Jooga ryhmille

Kaipaako liikunta- tai kaveriporukkasi lisää notkeutta niveliin? Tekeekö mielesi järjestää oma joogatuokio ystävien kesken tai etsitkö jotain erilaista polttareihin, synttäreille tai pikkujouluun? Esimerkkejä: laiturijooga, jäykkisjooga, äijäjooga, saunajooga, skumppajooga.

Suunnittelen teidän tarpeisiinne sopivan joogaharjoituksen. Hinta riippuu ryhmän koosta, tunnin pituudesta, ajankohdasta ja paikasta.

"Hyvä ohjelmanumero, sateisesta
kelistä huolimatta!" (äijäjooga ja polttarit) - Pekka Valli

"Vietin 50-vuotisjuhlani tarjoamalla äijäjoogan ystävilleni. Erilainen, kaikkien 15-75 vuotiaiden äijien mukaan erityisen miellyttävä ja minulle ikimuistoinen tapaus!" - Sampo 


Yksityistunnit (myös online)

Jooga on ollut alun perin yksilöharjoitus. Tunnetko itsesi toivottoman kankeaksi tai haluaisitko tutustua joogaan kaikessa rauhassa omana itsenäsi? Jooga on mitä parhain väline kehonhuoltoon ja stressin lievitykseen.
Yksityistunti suunnitellaan sinun kehosi ja tarpeittesi pohjalta. Tarjoan henkilökohtaista opastusta joogan aloittamiseen, harjoituksen kehittämiseen, ylläpitämiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Tunneilla perehdytään leppoisassa hengessä erilaisiin jooga-asentoihin ja liikesarjoihin, sekä liikkuvuus-, rentoutumis- ja hengitysharjoituksiin. Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse. Toteutus perinteiseen tapaan tai online-versiona.

Syventävä harjoitus

Joogan avulla voit myös kohentaa merkittävästi elinvoimaasi, keskittymiskykyäsi ja itsetuntemustasi. Jos kehon lisäksi elämä on jumissa, joogasta voi olla merkittävästi apua elämän muutos/murrosvaiheessa.

Tämän edellytys on sinulle yksilöllisesti suunniteltu harjoitusohjelma; löydät itsellesi oikean harjoittaa joogaa, joka joustaa elämäntilanteen mukaan ja motivoi jatkamaan. Sovellat harjoituksessa oppimaasi myös muualla elämässä. Näin joogasta tulee arvokas osa elämää, jossa alkaa näkyä uusia polkuja ja suuntia. 
Sopivat tietoisuutta avartavat hiljentymis- ja meditaatiomenetelmät ovat osa syventävää harjoitusta. Meditaatiot pohjautuvat buddhalaisiin traditioihin. Syventävät harjoitukset räätälöidään aina yksilöllisesti ja niiden vaikutuksia seurataan huolella. Ota yhteyttä, kerron lisää, olet sitten joogan harrastaja tai ohjaaja, joka haluaa oppia muutakin kuin tekniikkaa ja kehon linjauksia.