Jooga ryhmille

Kaipaako liikunta- tai kaveriporukkasi lisää notkeutta niveliin? Tekeekö mielesi järjestää oma joogatuokio ystävien kesken? Etsitkö jotain erilaista polttareihin, synttäreille tai pikkujouluun? Esimerkkejä: äijäjooga, skumppajooga.

Suunnittelen teidän tarpeisiinne sopivan joogaharjoituksen. Hinta riippuu ryhmän koosta, tunnin pituudesta, ajankohdasta ja paikasta.

"Hyvä ohjelmanumero, sateisesta
kelistä huolimatta!" (äijäjooga ja polttarit) - Pekka Valli

"Vietin 50-vuotisjuhlani tarjoamalla äijäjoogan ystävilleni. Erilainen, kaikkien 15-75 vuotiaiden äijien mukaan erityisen miellyttävä ja minulle ikimuistoinen tapaus!" - Sampo 


Yksityistunnit (myös online)

Tunnetko itsesi toivottoman kankeaksi tai haluaisitko tutustua joogaan kaikessa rauhassa omana itsenäsi? Sopiva jooga on yksi parhaista keinoista kehonhuoltoon, erilaisten kireys- ja jännitystilojen sekä hermoston rauhoittamiseen, kuin myös stressin lievitykseen ja hallintaan. Yksityistunti muovataan kehosi ja tarpeittesi pohjalta ja pidetään yhteisesti sovitussa paikassa. Tarjoan henkilökohtaista opastusta joogan aloittamiseen, harjoituksen kehittämiseen, ylläpitämiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Tunneilla perehdytään leppoisassa hengessä erilaisiin jooga-asentoihin ja liikesarjoihin, sekä liikkuvuus-, rentoutumis- ja hengitysharjoituksiin. Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse.

Syventävä harjoitus

Joogan avulla voit myös kohentaa merkittävästi mielialaasi, elinvoimaasi, keskittymiskykyäsi ja itsetuntemustasi. Jos kehon lisäksi elämä on jumissa, joogasta voi olla merkittävästi apua elämän muutos/murrosvaiheessa.

Tämän edellytys on sinulle yksilöllisesti suunniteltu harjoitusohjelma tai sopiva tapa joogata, joka motivoi jatkamaan. Kun joogasta tulee elämäntapa, se auttaa löytämään oman kehon ja itsen uudella tavalla. Elämässä alkaa näkyä uusia polkuja, jotka vähitellen johtavat arvokkaaseen elämänmuutokseen. Sopivat hiljentymis- ja meditaatiomenetelmät ovat osa syventävää harjoitusta. Syventävät harjoitukset räätälöidään aina yksilöllisesti ja niiden vaikutuksia seurataan huolella. Ota yhteyttä, kerron lisää; olet sitten joogan harrastaja tai ohjaaja, joka haluaa oppia muutakin kuin tekniikkaa.