Jooga ryhmille

Kaipaako yhdistyksesi, liikunta- tai työkaveriporukkasi lisää notkeutta niveliin? Tekeekö mielesi järjestää oma joogatuokio ystävien kesken? Etsitkö jotain erilaista polttareihin, synttäreille tai pikkujouluun? Esimerkkejä: äijäjooga, skumppajooga.

Suunnittelen teidän tarpeisiinne sopivan joogaharjoituksen. Hinta riippuu ryhmän koosta, tunnin pituudesta, ajankohdasta ja paikasta.

"Hyvä ohjelmanumero, sateisesta
kelistä huolimatta!" (äijäjooga ja polttarit) - Pekka Valli

"Vietin 50-vuotisjuhlani tarjoamalla äijäjoogan ystävilleni. Erilainen, kaikkien 15-75 vuotiaiden äijien mukaan erityisen miellyttävä ja minulle ikimuistoinen tapaus!" - Sampo 


Yksityistunnit (myös online)

Tunnetko itsesi toivottoman kankeaksi tai haluaisitko tutustua joogaan kaikessa rauhassa omana itsenäsi? Yksityistunti muovataan kehosi ja tarpeittesi pohjalta ja pidetään yhteisesti sovitussa paikassa. Tarjoan henkilökohtaista opastusta joogan aloittamiseen, harjoituksen kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Tunnilla perehdytään leppoisassa hengessä erilaisiin jooga-asentoihin ja liikesarjoihin, sekä liikkuvuus-, rentoutumis- ja hengitysharjoituksiin. Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse.

Syventävä harjoitus

Jooga on mitä oivallisin työkalu kehonhuoltoon, stressinhallintaan, erilaisten kireys- ja jännitystilojen sekä hermoston rauhoittamiseen. Joogan avulla voit myös kohentaa merkittävästi mielialaasi, elinvoimaasi, keskittymiskykyäsi ja itsetuntemustasi. Vasta säännöllinen ja itselle sopivaksi suunniteltu harjoitus on tie parempaan vointiin ja laadullisesti merkittävään elämänmuutokseen. Sopivat meditaatiomenetelmät ovat osa syventävää harjoitusta. Ota jooga elämäntavaksi. Syventävät harjoitukset räätälöidään aina yksilöllisesti.