Miesten jooga (Äijäjooga)

Tarjolla online-versiona Zoomin kautta kausiluontoisesti Aki-open aikataulun niin salliessa. Jos haluat tilata yksittäisen kerran miesporukalle, ota yhteyttä. Äijäjooga sopii erityisen hyvin keholtaan jäykille. Kehoa ja mieltä huoltava, miellyttävä ja rentouttava harjoitus. 

Kertamaksu, 12€/kerta. Ilmoittautuessasi saat maksuohjeet ja linkin jolla osallistut etätunnille. Maksutapoina käyvät myös Epassi ja Smartrum. Ilmoittaudu sähköpostitse viimeistään tunti ennen harjoitusta. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: aki@akinasana.fi.


Tilattavat tunnit (paikka sovitaan yhdessä)

Jooga ryhmille

Kaipaako liikunta- tai kaveriporukkasi lisää notkeutta niveliin? Tekeekö mielesi järjestää oma joogatuokio ystävien kesken tai etsitkö jotain erilaista polttareihin, synttäreille tai pikkujouluun? Esimerkkejä: laiturijooga, jäykkisjooga, äijäjooga, saunajooga, skumppajooga.

Suunnittelen teidän tarpeisiinne sopivan joogaharjoituksen. Hinta riippuu ryhmän koosta, tunnin pituudesta, ajankohdasta ja paikasta.

"Hyvä ohjelmanumero, sateisesta
kelistä huolimatta!" (äijäjooga ja polttarit) - Pekka Valli

"Vietin 50-vuotisjuhlani tarjoamalla äijäjoogan ystävilleni. Erilainen, kaikkien 15-75 vuotiaiden äijien mukaan erityisen miellyttävä ja minulle ikimuistoinen tapaus!" - Sampo 


Yksityistunnit (myös online)

Tunnetko itsesi toivottoman kankeaksi tai haluaisitko tutustua joogaan kaikessa rauhassa omana itsenäsi? Jooga on yksi parhaista keinoista kehonhuoltoon ja erilaisten kireys- ja jännitystilojen rauhoittamiseen, kuin myös stressin lievitykseen ja hallintaan. Yksityistunti suunnitellaan sinun kehosi ja tarpeittesi pohjalta. Tarjoan henkilökohtaista opastusta joogan aloittamiseen, harjoituksen kehittämiseen, ylläpitämiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Tunneilla perehdytään leppoisassa hengessä erilaisiin jooga-asentoihin ja liikesarjoihin, sekä liikkuvuus-, rentoutumis- ja hengitysharjoituksiin. Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse.

Syventävä harjoitus

Joogan avulla voit myös kohentaa merkittävästi mielialaasi, elinvoimaasi, keskittymiskykyäsi ja itsetuntemustasi. Jos kehon lisäksi elämä on jumissa, joogasta voi olla merkittävästi apua elämän muutos/murrosvaiheessa.

Tämän edellytys on sinulle yksilöllisesti suunniteltu harjoitusohjelma; sopiva tapa joogata, joka motivoi jatkamaan. Kun joogasta tulee elämäntapa, se auttaa löytämään oman kehon ja itsen uudella tavalla. Elämässä alkaa näkyä uusia polkuja, jotka vähitellen johtavat arvokkaaseen elämänmuutokseen. Sopivat hiljentymis- ja meditaatiomenetelmät ovat osa syventävää harjoitusta. Syventävät harjoitukset räätälöidään aina yksilöllisesti ja niiden vaikutuksia seurataan huolella. Ota yhteyttä, kerron lisää, olet sitten joogan harrastaja tai ohjaaja, joka haluaa oppia muutakin kuin tekniikkaa ja kehon linjauksia.